Delight, Rechargeable Vibrator

€109.95

Product Code: r05390

De Delight vibrator  is een oplaadbare (220 volt) multi speed vibrator met 3 high tech stimulatie programma’s. Deze Delight vibrator is een zeer anatomisch voorgegeven vibrator die helemaal gemaakt is om je een overweldigend G-Spot orgasme te bezorgen.Het ergonomische design heeft overigens niet alleen rekening gehouden met het stimuleren van je G-Spot, hij heeft ook een heerlijke clitoris stimulator zodat je orgasme op 2 verrassende manieren wordt bereikt.

De  Delight vibrator wordt geleverd in een prachtig design doosje waardoor hij op je nachtkastje zeker niet opvalt en je hem ook nog eens makkelijk mee kan nemen op vakantie of op je zakenreis. Doordat hij superstil is, is deze Delight een perfecte partner voor thuis of waar dan ook....

Natuurlijk is de Delight ook een aanwinst als je hem samen met je partner gebruikt. De Delight is spatwaterbestendig en is met twee vingers handteerbaar! De eenvoudige bediening met verlichte regelschakelaars en het ergonomische design maken deze Delight vibrator een werkelijk genot om mee te spelen!

Geen batterijen nodig! 

Ø 3.0 x 16 cm.
Paars/Pink